Kokeile FINOKAA.

Mikäs se oikein on?

FINOKA on yritys, joka kehittää uusia tulevaisuuden rekrytointipalveluita ja kanavia. Olemme toimineet alusta lähtien kansainvälisesti.

Palvelumme koostuvat asiantuntijapalveluista ja yrityskohtaisesti muokatusta rekrytointikanavista.

FINOKA-ROBOTTI

Kokeillaanko maailmaa?

FINOKAN rekrytointirobotti on automaattisesti kiinni kansainvälisissä verkostoissa yritystäsi varten.

Robotti on hyödynnettävissäsi kaikissa Finokan kautta tapahtuvissa rekrytointitoimenpiteissä.

Robotti voidaan kustomoida yrityskohtaiseen rekrytointiin.

Marokko Thaimaa Nepal Yhdysvallat
Kanada Intia...

MITÄ TARJOAMME

Rekrytointirobotti

Rekrytointirobotti on toimintamalli, kokonaisuus. Merkille pantavaa on, että sinun ei tarvitse opetella käyttämään uusia tietotekniikkajärjestelmiä, ei. Olemme kehittäneet rekrytointirobotin pääasiassa omia asiantuntijoitamme varten, joka tehostaa heidän työtään merkittävästi, ja mahdollistaa niin massarekrytoinnin kuin tavanomaisen, yksittäisen asiantuntijan löytämisen.

Rekryrobotti on käytössä kaikissa rekrytointitoimeksiannoissa automaattisesti. Saamme sen avulla yhteyden globaaliin työntekijätarjontaan.

Osoituksena luottamuksestamme näkemystämme kohtaan, olemme hyödyntäneet uutta rekrytointirobottia omissa FINOKA Oy:n sisäisissä rekrytoinneissa. Toimintamallilla on rekrytoitu pelkästään omaan yritykseemme jo 60 työntekijää. Se toimii.

 

Rekrytointirobotti on mahdollista “kustomoida”. Esimerkiksi haettaessa tietyn tyyppistä hitsausluokkaa, voidaan järjestelmää helposti muokata. Painotamme kuitenkin, että huomiomme on yrityskeskeisessä rekrytoinnissa, eikä toimialakeskeisessä rekrytoinnissa. Tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointirobotin lähtökohdat lähtevät aina yrityksen tarpeista, eikä toimialan tarjoamista mahdollisuuksista.

Vuokratyö

FINOKA:n hyödyntäminen mahdollistaa yrityksellesi joustavamman työvoimanhallinnan. Voit nopeasti reagoida muuttuviin työvoimatarpeisiin, kuten sesonkien tai projektiluonteisten tehtävien tarpeisiin.

 Helpotat henkilöstöhallintoa, sillä vuokratyöntekijöiden rekrytointi, palkkaus ja muut hallinnolliset tehtävät kuuluvat FINOKA:lle.

Toimintamalli on siis  varsin “perinteinen”, mutta on huomiotavaa että painotamme mielellämme kv-rekrytointia FINOKA:n rekrytointirobotin avulla.

Rekrytointitoimeksiannot

Jos perinteinen rekrytointi toimisi täydellisenä ratkaisuna, Suomessa ei olisi työvoimapulaa, eikös vain?

FINOKA:n näkökulma poikkeaa totutusta. Saat kauttamme automaattisesti kansainvälisen rekrytointimenetelmän käyttöösi, ja halutessasi markkina-alueanalyysit ja muut kansainvälistymistäsi tukevat toimenpiteet strategiseen suunnitteluun. Kuulostaa isolta, ja sitä se on.

FINOKA toteuttaa helposti kansainväliseen rekrytointiin tarvittavat työluvat ja paperityöt. Yrityksesi ei tarvitse opetella raskaita prosesseja. Saat pitkäaikaisen kumppanin, jonka tietotaito ja osaaminen on todistettua.

FINOKA:n tavoitteena on löytää ja rakentaa liiketoimintasi tueksi yritykseesi parhaiten sopivin kokonaisuus – pitkällä aikavälillä.

Meitä arvostetaan!

Työntekijöidemme tyytyväisyys on huipputasoa!

72%

21%

6%

1%

Liity kasvavaan verkostoomme

Verkostoitumiskaavake
Liity tästä FINOKA-robotin järjestelmään mukaan kuullaksesi mahdollisista kv-työntekijöistä, jotka haluaisivat palavasti töihin. Emme lähetä spämmiä.

Finoka Oy on osa Holsti Forest Oy:tä. 

Niemeläntie 6, 85410 Sievi

3258940-3

www.finoka.fi